Timanttityöt

Timanttiporaus ja timanttisahaus

Laadukkaasti toteutetut timanttityöt

Pro Purku Team Oy on timanttitöiden erikoisosaaja. Toteutamme timanttisella ammattitaidolla vaativiakin työkohteita.

Palvelemme rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja julkisia rakennuttajia joustavasti ja kustannustehokkaasti. Palveluumme kuuluvat timanttiporaukset ja timanttisahaukset.

Pro Purku Team panostaa ajanmukaiseen ja huollettuun kalustoon, jota on mahdollista muuntaa asiakkaamme kohteen mukaiseen tarpeeseen. Me tähtäämme työskentelyssä korkealuokkaiseen lopputulokseen ja luotettaviin työskentelyaikatauluihin.

timanttiporaus

Timanttiporaus

Pro Purku Team Oy suorittaa timanttiporausta monenlaisissa rakennus- ja remonttikohteissa. Betoni- ja tiilirakenteiden poraukseen timanttiporaus on toimivin vaihtoehto. Timanttiporauskalustomme on nykyaikainen ja sillä voidaan toteuttaa erilaisia poraustarpeita asiakaskohteissa. Timanttiporausta hyödynnetään erilaisilla rakennustyömailla ja saneerauskohteissa esimerkiksi sisätiloissa. Timanttiporauksella on mahdollista toteuttaa muun muassa tarkkoja läpivientejä, varauksia sekä upotuksia betoniseiniin ja -lattioihin. Timanttiporaus soveltuu myös muiden kivirakenteiden työstämiseen.

purkutyöt

Timanttisahaus

Pro Purku Team Oy:n timanttitöiden ammattiosaajat toteuttavat laadukkaita timanttisahauksia erilaisissa saneeraus- ja rakennuskohteissa. Timanttisahauskalustollamme toteutetaan esimerkiksi lattioiden ja seinien purkutöitä tai oviaukkoja kohteisiin. Sitä voidaan hyödyntää myös viemärirailojen rakentamisessa, kun viemäreitä uusitaan saneerauskohteissa. Nykyaikaisella timanttisahauslaitteistolla purkutyöstä syntyvä pöly ja lika on mahdollista rajata tarkasti vain purkutilaan. Purkutyöstä syntynyt jäte hävitetään asianmukaisella tavalla.